Ja es poden votar les 12 millors solucions tecnològiques contra la solitud del programa T’activa del CST

La solitud no volguda és un factor perjudicial per a la salut. La pandèmia ha evidenciat aquest problema de la manera més crua.

Però aquesta variable es pot canviar per als 8.000 terrassencs i terrassenques majors de 65 anys que viuen sols, per a generacions més joves que també tenen aquest sentiment i, sobretot, pel futur, quan aquesta franja d’edat creixi exponencialment.

El programa T’activa, una de les tres operacions del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT), impulsat pel CST, pretén generar solucions compartides a aquesta epidèmia silenciosa.

El programa s’ha donat a conèixer amb un espot i diferents càpsules audiovisuals que han tingut milers de visualitzacions. De manera virtual també, gent d’institucions, d’universitats, empreses i associacions han format 21 equips que han participat en la primera lliga tecnològica 2.0 per vèncer la solitud no volguda.

A través de la pàgina web www.tactiva.cat les 12 millors solucions disputen les semifinals. Ara l’afició, la població, pot votar fins al 27 d’octubre.

El 30 d’octubre a les 5 de la tarda les 4 millors disputaran la final, també virtualment. 3 d’elles tindran premi. La idea guanyadora rebrà 4.000 euros i es desenvoluparà el prototip (al febrer de 2021) perquè la idea es faci realitat i arribi a la població.