Ja es pot nedar al CN Terrassa

Aquest dilluns esportistes i socis del CN Terrassa ja han pogut entrenar i fer activitat física a la piscina de 50 metres. Dissabte el Butlletí Oficial de l’Estat autoritzava la reobertura de piscines, una reclamació dels clubs esportius amb seccions aquàtiques, tot i que en un principi aquesta mesura no anava a entrar en vigor fins a la fase 2.

Prèvia reserva i havent passat tots els controls d’higiene i de seguretat, els socis han hagut de canviar la seva rutina habitual. Han de venir amb el banyador ja posat i canviar-se a la graderia, tot i que a la sortida poden utilitzar els vestidors annexos sense servei de dutxa. Abans d’entrar a l’aigua, cal prendre mesures d’higiene i accedir al carril assignat pel socorrista per gaudir després d’una hora i recuperar les sensacions perdudes aquests mesos.

Al llarg d’aquesta setmana està previst obrir també la piscina exterior de 25 metres, després de les tasques de manteniment i sanejament que s’han fet. Tot i l’aforament reduït, el CN Terrassa ha comptabilitzat uns 30 socis l’hora en aquesta segona setmana de reobertura a l’Àrea Olímpica. I és que, a diferència de la setmana passada, ja es pot jugar a dobles tant al pàdel com al tennis i fer ús del rocòdrom.

Indicacions per entrar a l’aigua

Mesures higièniques al accedir a la piscina

El soci ha de venir canviat des de casa

Cada soci ocupa un carril

A primera hora ja hi havia els primers nedadors

Ja es pot jugar a dobles al pàdel