Ja està disponible el calendari solidari 2024 de la Policia Municipal de Terrassa

Mua Solidaris és l’associació terrassenca amb la qual enguany la Policia Municipal de Terrassa es recolza per dur a terme la seva campanya anual de “Policía por y para los valientes“. Una iniciativa que té com a objectiu recaptar fons econòmics per a la investigació del càncer infantil a través d’un calendari solidari que aquest 2024 complirà set edicions.

“Jo vull” és el nom de la campanya d’enguany en al·lusió a aquelles activitats que no poden desenvolupar nens i nenes malalts de càncer per l’ús del “Port-a-cath“, un aparell que possibilita el subministrament de les dosis i medicaments necessaris pel tractament.

Un calendari format per tretze fotografies, tretze nens i nenes, tretze agents i tretze il·lustracions.

El calendari solidari tindrà una tirada de 5.000 exemplars amb els quals preveuen arribar al mig milió d’euros recaptats. Ja es troben a la venta als principals comerços de la ciutat, a la prefactura de policia i a la web: policiasxvalientes.org

La presentació s’ha fet als cinemes Cinesa de la ciutat amb tos els protagonistes implicats i representants municipals que han volgut recolzar la iniciativa.