Ja està en marxa la 13a edició del cicle de teatre “Escenes Locals”

La primera de les dotze obres programades s’ha pogut veure aquest dissabte a la Sala Crespi. Es tracta de l’adaptació que la companyia Nieles ha fet de “Una mujer sin importancia” d’Oscar Wilde. En aquesta versió s’ha traslladat l’acció de la societat anglesa victoriana a la noblesa andalusa dels anys 30 del segle passat.

Fins al 29 de juny, companyies no professionals portaran el teatre a tots els districtes de la ciutat. Així, i com a novetat, en d’aquesta edició s’incorporen com a escenaris el Casal Cívic del Pla de Bonaire, el nou Institut de Les Aymerigues i el Casal Cívic de Can Parellada. De fet, la propera obra, “Mentre no plou”, a càrrec de Les Pisanes i cia, es podrà veure dissabte, 27 d’abril, en un d’aquests nous emplaçaments, el del Pla de Bonaire.

Escenes locals és un cicle de teatre plenament consolidat que ha aconseguit la fidelitat del públic omplint les sessions en un 90% de la seva capacitat. L’any passat unes 1.500 persones van assistir a alguna de les obres representades.