Ja està en marxa l’EXIN Masters World Cup al Club Egara

Aquest divendres ha arrencat a les instal•lacions del Club Egara la 4a edició de l’EXIN Masters World Cup, que aplega més de 2.500 jugadors i jugadores d’hoquei herba d’entre 35 i més de 55 anys.

En aquest Mundial de veterans hi participen 132 seleccions procedents de 24 països de tot el món, que mouran durant els deu dies de competició més de 4.000 persones entre esportistes, voluntaris i aficionats. Sens dubte, una mobilització sense precedents a la ciutat.

La selecció espanyola competeix en nou categories, entre l’apartat masculí i el femení, amb la participació de diferents egarencs i egarenques. Per a ells jugar a casa és una motivació extra. A més, el torneig té un marcat caràcter familiar, ja que molts integrants de seleccions venen acompanyats de les seves famílies. I és que els objectius fixats poden ser molt diferents.

L’EXIN Masters World Cup s’allargarà fins el 5 d’agost. A més de l’Egara, la competició té tres subseus més a les instal•lacions de l’Atlètic, del CD Terrassa i a l’Estadi Municipal Martí Colomer.