Ja han començat les jornades de portes obertes a les escoles bressol i llars d’infants públiques

Una trentena de famílies que tenen infants nascuts entre els anys 2017 i 2019 s’han acostat aquest dilluns a la tarda a l’Escola Bressol Municipal Somriures, al barri de Torre-sana, per conèixer de prop les instal•lacions i el projecte educatiu del centre. És la primera de les 11 escoles bressol municipals i de les 3 llars d’infants de la Generalitat que ha fet jornada de portes obertes.

Aquestes sessions permeten a les famílies conèixer els equips de mestres i de direcció dels centres i rebre explicacions sobre el procés de preinscripció de cara al curs 2019-2020. Aquest tràmit s’ha de fer entre el 7 i el 21 de maig. Les mares i pares han rebut també la sol•licitud, el calendari, les puntuacions i les quotes. Tota la informació necessària per formalitzar l’ingrés en aquest centre el proper curs, si ho desitgen.

A més, per tercer any consecutiu, més de 4.300 famílies que tenen un fill o una filla de 0 a 3 anys reben una carta del Servei d’Educació amb la informació de les jornades i del període de preinscripció. La normativa ha canviat i ja no puntuen les malalties cròniques que afecten el sistema digestiu de l’alumne, inclosa la celiaquia.

Com a novetat, s’han ampliat els dies de preinscripció i funciona la cita prèvia per formalitzar-la. Per concretar un dia i una hora es pot trucar al 010 o sol•licitar-ho a través del web municipal (https://citaprevia.terrassa.cat/).

Totes les gestions es faran al Servei d’Escoles Bressol del Servei d’Educació, al carrer de La Rasa, 24, o bé a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament (https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu).