Ja hi ha cartell oficial de la Final Four d’hoquei herba

L’Atlètic Terrassa ha fet públic el cartell oficial de la Final Four de la Liga MGS i la Lliga Iberdrola d’hoquei herba, que tindrà lloc a Can Salas els propers 1 i 2 de maig (la presentació tindrà lloc el dijous 29 d’abril, a les 13.00h). Un dels protagonistes és el jugador groc-i-negre Marc Boltó.

Una Final Four que ja ha exhaurit les seves entrades, en poques d’hores, des que es van posar a la venda aquest dimarts. I és que per protocol Covid l’aforament s’ha limitat a 500 espectadors. El dissabte 1 de maig tindran lloc les semifinals, a les 10.00h i 12.00 les femenines, i a les 14.00 i 16.00h les masculines. Les finals seran el diumenge 2 a les 10.30h (femenina) i a les 14.00h (masculina).

Atlètic, Club de Campo, Club Egara i RC Polo lluitaran pel títol masculí, tot i que fins a la darrera jornada de la fase regular d’aquest diumenge no se sabran els creuaments. L’únic que està clar és que els amfitrions i el conjunt madrileny no es veuran les cares en semifinals, per la qual cosa podria haver-hi clàssic amb el quadre ratllat en semifinals.

Sí que se saben les eliminatòries de semifinals en la categoria femenina, que no estaran representades per cap equip terrassenc. El Club de Campo s’enfrontarà al RC Polo, mentre que el Júnior FC jugarà contra el SPV Complutense.