Ja són 8 les persones amb coronavirus a Terrassa

Ja són 8 les persones infectades pel coronavirus a Terrassa. Des d’ahir al vespre Mútua Terrassa ha detectat 2 casos nous i ja són 3 les persones que han donat positiu en el test del Covid-19. L’una es manté hospitalitzada al centre, mentre que dues persones més s’han aïllat a casa seva. Mútua informa de 3 professionals més que també han donat positiu.

Es tracta de dos treballadors del CAP de Sant Cugat i un altra persona de la Primària, a Olesa de Montserrat, dos centres gestionats per l’entitat sanitària. En total Mútua té afectats a 23 professionals de l’atenció primària i 5 més del servei d’urgències.

Pel què fa al Consorci Sanitari de Terrassa informa que manté la persona hospitalitzada que hi havia ahir, i la d’un professional que està aïllat a casa seva. Des d’ahir el Consorci ha aplicat mesures de prevenció sobretot al CAP Sant Llàtzer, després de detectar a 3 professionals i a un treballador de l’Hospital com a probables positius. Tots quatre es troben aïllats a casa seva. De moment el nombre d’infectats a tot Catalunya és de 316 persones.