Jaouad es lesiona greument i es perd el que queda de temporada

El central del Terrassa FC Jaouad Erraji es perd el que queda de temporada. El defensa pateix un trencament parcial del lligament creuat anterior de la cama dreta, segons ha comunicat el club terrassista, fruït d’un cop que es va fer en l’amistós celebrat dimecres a Castellar. En els propers dies se sotmetrà a més proves per valorar el tractament, però s’estima que estigui almenys quatre mesos de baixa.

Jaouad ja no es va entrenar divendres, fent sessió al gimnàs. El tècnic Chus Trujillo no el va descartar per al partit d’aquest diumenge contra el CF Badalona Futur, però les proves conegudes avui han estat un gerro d’aigua freda per a la plantilla terrassista. El central era un fix en l’onze titular. Així doncs, Víctor Morales o Badal acompanyaran Neeskens a l’eix de la defensa en el proper partit.

La baixa de Jaouad podria canviar les prioritats en aquest mercat d’hivern. La direcció esportiva del Terrassa FC treballa en la contractació d’un davanter centre i un extrem, però l’absència del defensa marroquí podria comportar també el fitxatge d’un central per reforçar la plantilla en la segona volta.