Jaume Cabré presenta el seu nou llibre enmig d’una gran expectació

Més d’un centenar de seguidors de Jaume Cabré -i de la bona literatura- han assistit aquest dimarts a la presentació del nou llibre de l’escriptor terrassenc. “Quan arriba la penombra” és un recull de tretze contes farcits de detalls, situacions i personatges, amb la figura de l’assassí com a denominador comú. Publicada en català per l’Editorial Proa i en castellà per Destino, la nova obra de Cabré es ven a les llibreries des del 5 d’abril. “Quan arriba la penombra” és el primer títol de ficció des de la publicació de “Jo confesso”, ara fa sis anys, pel qual Cabré va rebre nombrosos reconeixements.
La presentació del nou llibre s’ha celebrat a la Biblioteca Central, en un acte en què també hi ha participat el crític literari Jordi Marrugat i l’editor terrassenc de Proa, Josep Lluch. En el col·loqui posterior, el públic assistent ha pogut participar de manera directa, tot esbrinant alguns dels detalls més curiosos que s’oculten darrera del traç de la ploma del seu escriptor preferit.
Entre les nombroses obres de Jaume Cabré destaquen alguns títols com “Senyoria”, “La teranyina” o “Les veus del Pamano”. L’any 2010 Cabré va rebre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, atorgat per Òmnium Cultural, i el 2014 va ser distingit amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. L’acte ha finalitzat amb una llarga cua de lectors, tots ells amb un exemplar del llibre a les seves mans i amb la il·lusió de rebre una dedicatòria firmada per un dels grans noms de la literatura catalana.