Jaume Leiva Behobia 2021

Jaume Leiva acarona el podi i acaba quart a la Behobia 2021

L’atleta terrassenc Jaume Leiva ha finalitzat en quarta posició a la Behobia San Sebastián, una de les curses mítiques de l’atletisme popular, celebrada aquest diumenge. El corredor de l’I Run With Leiva ha completat els vint quilòmetres amb un temps d’1.02.06, a només vint segons del podi, i lluny del seu millor temps, quan es va fer amb el triomf al 2018 amb un crono d’1.00.22.

El terrassenc ha fet una gran cursa i sempre s’ha posicionat en el grup capdavanter, fent una primera selecció a l’alt de Gaintxurizketa. El pas dels favorits al triomf per Errenteria ha estat un punt d’inflexió. Leiva no ha volgut arriscar, reservant forces en la baixada des de Miracruz, ja que en els últims tres quilòmetres ha començat a notar molèsties en un dels seus bessons, fet que ha provocat que els seus rivals arribessin amb més opcions al final.

A 600 metres de l’arribada Eneko Agirrezabal ha fet un fort canvi de ritme, que l’ha permès arribar sol a la meta amb un temps d’1.01.41, només tres segons menys que el segon classificat, Jesús Ángel Olmos. El bronze ha estat per Alejandro González amb 1.01.46. En categoria femenina, victòria per a Núria Lugueros (1.12.46).

Jaume Leiva Behobia 2021

Jaume Leiva ha tibat del grup capdavanter durant molts quilòmetres (Font imatge: @jaumeleiva)