Jaume Leiva corona la seva carrera atlètica amb la cursa popular de Festa Major

Jaume Leiva ha estat el gran protagonista de la cursa atlètica popular de la Festa Major de Terrassa. I ho ha estat per partida doble, perquè l’ha guanyada amb un temps de 13’19” i perquè ha estat on s’ha acomiadat de la seva carrera esportiva. Leiva ha estat una de les més de 500 persones inscrites en aquesta cursa de 5 quilòmetres. Just darrera seu, a només 5 segons, ha arribat Oriol Ramírez, seguit d’Abel Serra. Pel que fa a les noies, han fet podi Laura Vílchez amb un temps de 16’05”, seguida de Maria Ruiz i Airina Guillén. La guanyadora s’ha mostrat doblement satisfeta, ja que forma part de l’equip I run with Leiva.

Una altra de les proves esportives clàssiques de la Festa Major de Terrassa és el trofeu de ciclisme Campionat de Terrassa. Un recorregut en carretera de 68 km per als cadets i 100 km per als júnior organitzada per Terrassa Ciclisme Club. Una competició marxada per les altes temperatures que ha exigit als participants una bona preparació i un bon escalfament.

I un dels actes esportius més participatius és, sens dubte, la Pedalada Popular de Festa Major de Terrassa, una prova no competitiva on hi podem trobar persones de totes les edats, aquest any, la més gran que ho ha fet mai fins ara: la Teresa amb 101 anys. La Decabike té un recorregut 10 km, fins a arribar al Parc de Vallparadís, on s’hi ha fet una gimcana. La Pedalada ha estat organitzada per la Comissió Festa de la Bicicleta, amb la col·laboració de Decathlon.