Jaume Leiva guanya amb autoritat els 10 quilòmetres de la Lanzarote Marathon

Jaume Leiva va guanyar el passat dissabte els 10 quilòmetres de la Marató de Lanzarote. L’atleta terrassenc no va tenir rival i es va imposar amb molta claredat en aquesta prova, una de les clàssiques en la seva preparació anual. Leiva va completar el recorregut en un temps de 33 minuts i 26 segons, traient més d’un minut i mig a Antonio Jesús González i Tinguaro Quintero, que van completar el podi. L’egarenc Juanmi Moreno, company d’equip de Leiva, va acabar en una notable cinquena posició.

Leiva assistirà aquest dimecres al vespre a la presentació de la Marató de Tarragona, que tindrà lloc el 27 de gener, tot i que no la correrà. No entra dins dels seus plans per a un 2019 il•lusionant, on buscarà plaça dins l’equip espanyol que participarà al proper Mundial de Marató de Doha.

L’egarenc s’acomiadarà del 2018 participant el dia 31 de desembre a la San Silvestre Barcelonesa. Un any que ha estat exitós, batent a València la seva millor marca personal en Mitja Marató i guanyant la Behobia – San Sebastián.

[Font imatge: Jaume Leiva]