Jaume Leiva i Montse Estany guanyen la Sant Silvestre 2019

Badalona va acollir diumenge la tradicional Sant Silvestre, la cursa en la qual molts aficionats al running s’acomiaden de l’any corrent. La prova de 10 quilòmetres va tenir un clar accent egarenc, ja que els guanyadors van ser dos atletes de la ciutat.

Jaume Leiva es va imposar en l’apartat masculí, revalidant així el títol aconseguit la passada edició a Sant Cugat. És la cinquena victòria del terrassenc a la Sant Silvestre en els últims nou anys. El corredor de l’I Run With Leiva va completar el recorregut amb un temps de 30 minuts i 14 segons, traient 47 segons al segon, Jordi Garcia. Va completar el podi Mohamed Benhmbarka. En categoria femenina, el triomf va correspondre a Montse Estany, del CN Terrassa, amb un crono de 37.42. Marina Burgaya i Oufaa Hamani van ser segona i tercera, respectivament.

Runneada

Els egarencs que vulguin acomiadar el 2019 corrent, però, encara estan a temps aquesta tarda, amb la tradicional Runneada, que arriba a l’onzena edició. S’han esgotat els 700 dorsals, però els organitzadors animen a aquells que no en tinguin a presentar-se una mica abans a la sortida, a la Plaça de Can Roca, per si s’ha produït alguna baixa d’algun inscrit.

La prova, amb un caràcter clarament festiu i familiar, arrencarà a les sis de la tarda. El seu recorregut és de poc menys de cinc quilòmetres, amb tres aturades per reagrupar els corredors, una d’elles a la Plaça Vella, on es farà la tradicional foto amb els participants. L’arribada serà de nou a Can Roca, on l’organització té previst obsequiar amb un aperitiu i el sorteig de diferents regals.