Jaume Leiva i Sandra Asín, guanyadors de la Cursa Atlètica Popular

Unes 600 persones van participar dissabte en la 44a edició de la Cursa Atlètica Popular de Festa Major. Tot i que la prova no tenia un esperit competitiu, un any més era puntuable per al circuit Activa’t.

Jaume Leiva va complir amb els pronòstics i es va fer clarament amb la victòria, la catorzena en la prova egarenca. L’atleta terrassenc va completar els sis quilòmetres en 18 minuts i 41 segons, una de les més ràpides de les últimes edicions. Reduan Rouaz va acabar en segona posició, mentre que Abel Serra va ser tercer.

En categoria femenina triomf per a la terrassenca Sandra Asín, també del club I Run With Leiva, després de molts anys sense participar en proves locals. El seu crono va ser de 22:36. Ninfa Estela Chávez i Carme Ballesteros van completar el podi.

Una vuitantena d’infants i joves van prendre part en la cursa infantil d’un quilòmetre. El també corredor local de l’I Run With Leiva Blai Garcia es va fer amb el triomf en la categoria masculina, mentre que Emma Mitjavila, de la Unió Atlètica Terrassa, va ser la guanyadora femenina.

Pedalada

Al matí la pluja va fer la guitza en la 35a Pedalada Popular, que va comptar amb la presència d’uns 400 ciclistes. Tot i que no va ploure a l’inici, la forta tempesta que va caure a quarts d’onze va agafar a molts corredors enmig del recorregut. Això va provocar que només una cinquantena de participants arribessin fins al final, al Parc de Vallparadís, després de completar un circuit de 10 quilòmetres.