ciutadans javier gonazález

Javi González: “Ballart ha de plantar cara al contrasentit independentista i sortir de l’AMI”

“C’s presentarà una moció per sol·licitar la baixa immediata de l’Ajuntament de Terrassa de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI)”, així ho ha anunciat el portaveu de Ciutadans Terrassa, Javier González, després de la ruptura del pacte de govern entre el PSC i el PDeCAT al consistori. En aquest sentit, ha destacat que “és el moment que l’alcalde li planti cara al contrasentit independentista a la nostra ciutat”.

González ha subratllat que s’hauria de procedir a la immediata revocació de l’acord d’adhesió a l’AMI en ple de juliol de 2015 per “no oferir un complet, absolut i íntegre respecte al principi de pluralisme polític”. A més, ha afegit que “ni tan sols s’ajustava a Dret” tal com es desprèn de la sentència de 16/2017 del Jutjat del Contenciós Administratiu nº1 de Tarragona”.

“És l’hora de recuperar el sentit comú i el respecte a la legalitat a l’Ajuntament”, ha assegurat el portaveu de C’s Terrassa, alhora que ha recordat que “riure’ls les gràcies als independentistes comporta fractura social i deterioració econòmica. Esperem que l’alcalde de Terrassa entri en raó si vol comptar amb C’s per donar estabilitat”.