Javi Sánchez: “L’homenatge és extensiu a totes aquelles persones que ho han fet possible”

L’Sferic va retre diumenge un homenatge a una de les llegendes del bàsquet local, Javi Sánchez. L’egarenc va penjar les botes la temporada passada a punt de complir els 52 anys, 44 d’ells jugant, competint i divertint-se amb la seva gran passió en diferents clubs com Sferic, Sant Pere, Barberà, UB Sabadell i Rubí.

A més de les autoritats, no hi van faltar a la cita gran part dels entrenadors, companys i també rivals de tots aquests anys, que van compartir després uns minuts a la pista en un partit de legends. L’os, com es coneix carinyosament l’aler terrassenc, va rebre la medalla de bronze de la Federació Catalana de Bàsquet per la seva trajectòria, una placa de reconeixement del Barberà, on hi va militar durant deu temporades, i el club de la Sagrada Família li va retirar la seva samarreta amb el número 7.

Homenatge Javi Sánchez 7

Javi Sánchez, escoltant els parlaments de Quim Creus i Manel Blanco, dos dels seus entrenadors al llarg d’aquests anys

Homenatge Javi Sánchez 6

Molts jugadors, companys de Javi Sánchez, han estat presents en l’homenatge

Homenatge Javi Sánchez 5

Es va projectar al pavelló la samarreta, amb el dorsal número 7 de l’aler egarenc

Homenatge Javi Sánchez 3

La Federació Catalana de Bàsquet va lliurar la medalla de bronze al terrassenc per la seva trajectòria

Javi Sánchez, que ha passat aquest dilluns pel programa Esports Terrassa, agraeix les mostres d’estima cap a la seva persona i fa extensiu el seu homenatge a totes aquelles que han fet possible allargar la seva carrera esportiva. Es volia retirar abans, però la pandèmia va trastocar els seus plans i reconeix que li ha permès endarrerir el seu comiat i seguir gaudint del bàsquet durant dues temporades més.

Tot i així, Javi Sánchez segueix entrenant-se amb l’Sferic per seguir fent esport i fer pinya amb la família del carrer Faraday i ha descartat del tot veure’s en una banqueta com a entrenador.