Javier González: ‘L’atac vandàlic a la comissaria de Policia és un atemptat contra la convivència”

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha condemnat “ferma i enèrgicament” el nou atac amb pintura a la façana de la comissaria de Policia Nacional de la ciutat, el quart en menys d’un any. Un grup d’encaputxats ha llançat aquesta matinada pintura vermella i negra contra les dependències policials del carrer Baldrich. El responsable de C’s ha assenyalat que aquestes accions “vandàliques i incíviques” suposen “un atemptat contra la convivència que posa en risc béns públics i afegeix tensió innecessària a funcionaris públics en el compliment de les seves obligacions”.

Javier González ha recordat que aquesta acció “intolerant i violenta” es produeix l’endemà que Ciutadans presentés una denúncia per incitació a l’odi davant la Fiscalia pels recents atacs d’Arran contra el domicili del jutge Llarena a Sant Cugat. El portaveu ha manifestat la seva “preocupació” per una situació que “lluny de ser puntual s’està convertint en una cosa habitual a la nostra ciutat”. A més, el regidor ha recordat que, després d’un atac similar el juny passat, “PDeCat, ERC i CUP van rebutjar una proposta de condemna de C’s” debatuda en Junta de Portaveus.

Finalment, González ha apuntat que “en un país democràtic, la llibertat d’expressió i d’opinió, la pluralitat i el contrast de les idees són necessàries i fonamentals per preservar els drets de la societat, sense més límit que l’ordenament jurídic democràtic”.

 

[Font imatge: Twitter C’s Terrassa]