Jazz a prop tanca amb el 95 per cent d’ocupació en els 8 concerts

El cicle musical Jazz a prop que acosta la música de jazz als districtes de la ciutat, tanca edició amb el 95 per cent d’ocupació en els vuit concerts programats. En total 1.750 persones han passat per alguna de les actuacions programades en els diferents centres cívics i espais de la ciutat. Després de 21 edicions i per segon any amb l’organització de MujazzT, el Jazz a prop ha esdevingut una cita musical de referència amb un públic molt fidel que creix en cada edició.

La diversitat d’estils, la qualitat musical i l’acostament de la música a nous espais com els dos mercats municipals, també han generat un alt nivell de satisfacció i acceptació per part del públic. Pel Jazz a prop hi han passat grups i artistes com la Gumbo Jass Band que va obrir edició al Mercat de Sant Pere. També han actuat Guillermo Calliero amb el seu South American Project, els terrassencs Víctor Martínez i Rubén Lorente al Centre Cívic de Ca n’Anglada o l’Elisabeth Raspall Quintet que va actuar a Can Palet.

L’actuació de l’Afro Blue a Sant Perer Nord va tancar el cicle d’aquest any amb l’aforament ple al cent per cent. Jazz a prop és una de les apostes municipals per descentralitzar l’activitat cultural i fer-la accessible a tothom. Una proposta que capta nous públics i esdevé un element més d’integració i cohesió i el foment d’una identitat positiva dels barris.