Jéssica Albiach dóna suport a Agnès Petit en l’acte central de Terrassa en Comú Podem

Terrassa En Comú Podem està convençuda que serà decisiva en la configuració del nou govern municipal. La formació ha celebrat l’acte central aquest dijous al centre cívic President Macià amb la presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem, Jéssica Albiach.

Agnès Petit, que és néta del primer alcalde republicà, Avel·lí Estrenjer, entén que la ciutat necessita ser governada des de la política però amb la complicitat de la societat.

Els comuns es mostren decebuts amb el govern de Tot per Terrassa i Esquerra i es postulen com al millor opció per revertir la situació. Tot i governar Espanya plegats, es desmarquen dels socialistes en temes clau com Quart Cinturó, la lluita contra la sequera i la política fiscal.

La presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, creu bo per la ciutat que el partit que governi Terrassa tingui pes a altres administracions i veu tant al Parlament i al Congrés dels Diputats.

A banda d’Agnès Petit, han intervingut a l’acte els altres primers membres de la llista. Òscar Galeote sobre mobilitat, Rut Martínez sobre transició ecològica, Ivan Martos sobre cohesió als barris i Yésica Caro sobre habitatge.