Jesús Requena, nou director esportiu del Club Voleibol Terrassa

El Club Voleibol Terrassa ja està en marxa de cara a preparar la propera temporada, la vuitena des de la seva fundació, a l’espera també dels diferents escenaris derivats de la Covid-19.

El primer moviment ha estat la contractació d’un nou director esportiu, l’egarenc Jesús Requena, que, amb un projecte inicial per a dues temporades, intentarà afiançar les dues línies per poder cobrir totes les categories tant femenines com masculines. Requena té una àmplia experiència com a jugador i tècnic en diferents clubs catalans. A més, serà el màxim responsable del sènior masculí amb l’objectiu de nou de pujar a la màxima categoria catalana.

Creixement

El CV Terrassa comptarà la campanya 2020-2021 amb vuit equips de competició. En categoria masculina hi haurà un cadet, un juvenil i el sènior, mentre que l’apartat femení consta de cinc: infantil, cadet, juvenil “A” i “B” i sènior. També hi haurà un grup de lleure, però que no competirà.

L’entitat, doncs, continua augmentant la seva massa de jugadors i jugadores, tot i no poder comptar amb un espai adequat a les seves necessitats de creixement. Amb la seva sortida del pavelló del Pla del Bon Aire, instal·lació que ocuparà en breu el Club Gimnàstic Terrassa, el Poliesportiu de La Maurina sembla ser el seu proper destí.

A més, està a l’espera de la celebració de l’assemblea de la Federació Catalana per conèixer la situació dels dos primers equips que, amb l’aturada de la competició pel coronavirus, estaven disputant la fase d’ascens a Primera Catalana (masculí) i la de descens a la Quarta Catalana (femení).