Jesús Viñas, nou director comarcal de Serveis Territorials d’Ensenyament

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat designa a 13 nous directors dels diferents Serveis Territorials. Al Vallès Occidental el nou director serà Jesús Viñas que substitueix a la fins ara directora Carme Vigués, al capdavant del Servei des del 2016. El terrassenc d’adopció Jesús Viñas és llicenciat en Psicologia i Màster en Avaluació de centres educatius i ha estat docent d’educació Primària i Secundària durant 10 anys.

Entre d’altres tasques educatives també ha estat inspector, cap de Serveis de Coordinadors de Serveis Educatius i formador en Gestió directiva, Avaluació, Comunicació i Resolució de conflictes. Vinculat als Moviments de Renovació Pedagògica, Viñas és soci fundador de l’Associació de mestres Alexandre Galí de Terrassa.

El Conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, també ha renovat la direcció del Baix Llobregat, Maresme-Vallès Oriental, Barcelona-Comarques, Girona, Catalunya Central, Lleida i les Terres de l’Ebre. Els nomenaments entraran en vigor un cop es publiquin al Diari Oficial de la Generalitat.