JET QSport i CN Terrassa inicien aquest cap de setmana la fase de permanència a la Copa Catalunya

Aquest cap de setmana comença la fase més transcendental de la Copa Catalunya Femenina de bàsquet. Els dos equips de la ciutat, JET QSport i CN Terrassa, es juguen la permanència.

Després d’arrossegar els punts de la primera fase, el conjunt de Vicente Gómez ocupa la quarta posició. Serà el primer en debutar, aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre a la pista del cinquè, el CB Igualada. És sens dubte un partit molt important per als interessos del CN Terrassa, ja que les de l’Anoia presenten el mateix balanç amb 4 victòries i 4 derrotes. De fet d’acabar tots dos equips en aquestes posicions, haurien d’afrontar la promoció de descens.

Per la seva banda la JET és tercera, amb 5 victòries i 3 derrotes, i ara mateix se salvaria del descens sense jugar cap promoció. Això sí el seu debut en aquesta segona fase es presenta difícil, ja que les d’Àlex Pérez reben a Can Jofresa el líder, el Draft Gramenet, que arriba a Terrassa amb 8 triomfs i cap derrota. El partit es jugarà diumenge a dos quarts de vuit del vespre.

Els tres últims classificats de la fase de permanència baixen directament a la Primera Catalana.