Joan Bacardit substitueix Antonio Ramos al capdavant del Terrassa FC femení

La banqueta del primer equip femení del Terrassa FC compta amb nou inquilí. Es tracta del barceloní Joan Bacardit, que substitueix Antonio Ramos, després que aquest hagi decidit “fer un pas al costat després de quatre temporades al club”, segons indica la nota de premsa. El club busca un canvi de dinàmica, després que les terrassistes hagin encadenat tres derrotes consecutives a la Primera Nacional, l’última contra el cuer, el Girona (1-2), aquest passat diumenge a l’Olímpic.

Joan Bacardit, de 36 anys, era fins ara l’scouting del primer equip femení del Terrassa. La passada temporada va dirigir el Món Femení Barcelona, tot i que té experiència en categories superiors. Durant dues campanyes (2017-2019) va ser el màxim responsable del primer equip femení del RCD Espanyol a la Lliga Iberdrola, a més de ser tècnic en les categoriors inferiors del club blanc-i-blau durant vuit temporades.

El Terrassa FC ha volgut agrair a Antonio Ramos “la seva implicació, esforç i treball durant tots aquests anys al club”. Bacardit mantindrà al seu costat Artur Hernández, que fins ara feia tàndem amb Ramos a la banqueta terrassista.

Antonio Ramos ja no és l’entrenador del Terrassa FC femení