Joan Folch rep l’Escut d’Or al sopar oficial d’inici de temporada del CD Terrassa

Les instal·lacions del CD Terrassa van acollir dissabte el sopar oficial d’inici de temporada 2017-18, acte que serveix per retre homenatge a esportistes, tècnics, dirigents i socis de l’entitat més representatiuts de la passada campanya. El guardó més preuat, l’Escut d’Or, va recaure en Joan Folch per la seva dedicació dins la secció d’hoquei. L’Escut d’Argent va ser per a la jugadora internacional del primer equip Clara Ycart, mentre que l’expresident de la Federació Catalana d’Hoquei, Narcís Carrió, va ser distingit amb la Placa Especial. Les dues Plaques del CD Terrassa van recaure en Pau Castañer, que ha posat fi a la seva etapa dins la secció de tennis de l’entitat, i a Alejo Noblom, exgerent de la Federació Catalana d’Hoquei.

Durant la vetllada es van reconèixer a esportistes de les seccions d’hoquei, tennis i pàdel, la internacionalitat de diferents jugadors i jugadores d’hoquei en les categories sub-16, sub-18, sub-21, absoluta i +50, a les comissions del Torneig Europeu d’Escoles de Hockey (TEEH), del Torneig 6 Nacions Sub-16 i Sub-18 Femení i Seven Cup Hockey i també es van distingir dos esportistes olímpics del CD Terrassa, Anna Maiques i Pere Fité, per commemorar els 25 anys de Terrassa com a subseu olímpica als Jocs de Barcelona 92.

Durant la seva intervenció, el president del CD Terrassa, Marià Lara, va assenyalar que en vuit mesos acaba el seu mandat, una etapa en la qual “recordarem per un repte que hem assolit. Teníem l’obligació de mantenir i millorar el club i ho hem aconseguit. Ens vem trobar amb 700 socis i en quatre anys rondem els 1.000. A més, els estats comptables estan al dia i comptem amb dos camps d’aigua d’hoquei per encarar el futur amb optimisme”. Lara va repassar les adequacions que s’han fet a les instal·lacions de Les Pedritxes durant aquests anys i aquelles que es faran l’any vinent, com l’adequació de la carretera al seu pas pel club, millorant la seguretat viària, l’accés i visibilitat al club i la zona de pàrquing.

Durant el sopar, amenitzat pel mag Daniel Reza i amb l’assistència de més de 200 comensals, es van atorgar diplomes a diferents equips de les seccions d’hoquei del CD Terrassa.