Joan Galí, (H)Armonia d’Or 2017 a la 28a edició dels premis de la secció d’hoquei del Club Egara

Joan Galí Font va rebre dissabte el premi (H)Armonia d’Or 2017 en el tradicional sopar que cada temporada organitza la secció d’hoquei del Club Egara. Joan Ventayol va ser (H)Armonia de plata i Marc García-Chicote, de bronze. L’acte, que va acabar amb una celebració al xalet de l’entitat del Pla del Bon Aire, va reunir a 340 socis i sòcies-

Com es tradicional, el sopar va començar amb la presentació dels onze finalistes. Enguany, juntament amb els tres premiats, també optaven al premi Josep Novell, Mariona Girabent, Itziar Herreros, Xavi Ferré, Karina Domigno, Eduard Quemada, Pere Amat i Xavi Sáez.

Seguidament es va retre homenatge als equips campions de la temporada passada i a tots els internacionals. Enguany, a més, es va destacar i reconèixer la carrera esportiva d’Eduard Arbós, que per motius laborals va deixar el primer equip masculí de la casa, i la fantàstica tasca històrica de l’afició ratllada, encapçalada actualment pels Supporters Ratllats, que ha anat evolucionant especialment en els darrers 25 anys.

A la part final del sopar es van desvetllar els tres premiats, després de llegir un breu perfil de cadascú, on es destacaven els mèrits pels que rebien el màxim guardó de la secció. L’acte, presentat per Sandra Adell i Jordi Sanromà, el va tancar Javier Ruiz, president de la secció d’hoquei del Club Egara.