Joan Herrera afronta el seu primer dia com a president del Club Natació Terrassa

Joan Herrera és des d’aquest dijous a la nit, president del Club Natació Terrassa. Concretament el número 21 en la història de l’entitat. El camí per arribar a la presidència del primer club en nombre de socis de la ciutat no ha estat fàcil però assegura que això ja està passat i oblidat. Pel bé del club, diu, s’ha de mirar el present i el futur.

Té per endavant 6 anys de mandat i vol començar per presentar-se a tot el personal i conèixer el funcionament intern de totes les seccions per avaluar-les econòmicament, socialment i esportivament.

El pla estratègic s’ha dividit en dues etapes de 3 anys, fixant objectius diferents per a cadascuna. El repte més important és recuperar el nombre de socis que eren abans de la pandèmia i la il·lusió de tots i totes, modernitzar el club i projectar-lo a la ciutat.

Que el waterpolo masculí i femení arribi a les competicions europees és un orgull i Herrera diu que estaran a l’alçada com a entitat.

La nova junta directiva del Club Natació Terrassa està formada per 13 persones, set homes i sis dones. A banda d’Herrera, Ascensió Maillo ocupa la vicepresidència primera; Albert Puig, la vicepresidència segona i Jonathan Ortiz i Eduard Ros, les vicepresidències tercera i quarta, respectivament. El tresorer és Marc Lleonart; secretària, Marta Sellarés i, finalment, Olga Elena Álvarez, Oriol Rosell, Carolina Pradas, Eugenio Schillaci, Fátima Taali i Núria Gómez, són els 6 vocals del nou equip directiu.

[Font imatge: CN Terrassa]