Joan Herrera aconsegueix 510 signatures i opta a la presidència del CN Terrassa

El precandidat a la presidència del CN Terrassa Joan Herrera ha comunicat que ha aconseguit, amb escreix, les 383 signatures necessàries per presentar-se a les eleccions. Aquest dimarts, 16 de març, era l’últim dia per presentar-les i Herrera n’ha aconseguit 510.

A l’espera que es validin durant les properes 48 hores, tot fa indicar que la seva serà l’única candidatura que es presentarà i que, per tant, serà proclamada guanyadora. “Estem molt il·lusionats. Agraeixo a totes aquelles persones que durant aquests dies han vingut a la carpa electoral per donar-nos el seu suport amb la seva signatura. Gràcies a tots els socis i sòcies per l’escalf i les múltiples mostres d’afecte que ens heu mostrat. Si superem el tall, ens posarem a treballar per guanyar-nos també la vostra confiança”, ha assenyalat Herrera.

L’actual junta directiva, encapçalada per Jordi Martín, encara no s’ha pronunciat, però tampoc ha iniciat cap procés de recollida de signatures. Dimecres, de fet, hi ha convocada una roda de premsa de l’actual president.