Joan Herrera justifica els canvis a la secció de waterpolo i denuncia atacs personals

Eduard Vera és el nou home fort del renovat organigrama de la secció de waterpolo del CN Terrassa. Serà el director tècnic esportiu i d’ell dependran els responsables del primer equip masculí i femení, Dídac Cobacho i Jordi Millán, i el nou coordinador de categories, Xavi Pérez. Tots ells, amb dedicació exclusiva.

En una compareixença de premsa, el president Joan Herrera ha detallat els motius pels quals la junta directiva ha pres aquestes decisions, especialment la més controvertida, la sortida de Xavi Pérez del sènior femení. Uns canvis que, segons assenyala, eren necessaris en la línia estratègica de l’entitat per competir amb els millors clubs d’Espanya i d’Europa.

Joan Herrera, durant la roda de premsa d’aquest migdia al CN Terrassa

Tot aquest affaire ha afectat al president del CN Terrassa i la seva junta, que han rebut atacs personals. A més, segons Herrera, han faltat al respecte amb filtracions interessades i difamacions. I s’ha referit a les declaracions efectuades per Sandra Domene i Cristina Cantero, que analitzaran els serveis jurídics del club per si atempten contra l’honor.

Eduard Vera serà el nou director tècnic esportiu. Demà s’aprovarà en la reunió de la junta directiva

Tot i que no s’ha volgut desvetllar els noms, ja s’han fitxat de moment tres jugadores per suplir les baixes a la plantilla, entre elles una portera. A més de Domene i Cantero no segueixen, de moment, Paula Camus ni Fleurien Bosveld.