Joan Herrera presenta al·legacions a la desestimació de la seva precandidatura al CN Terrassa

El precandidat a la presidència del CN Terrassa, Joan Herrera, ha interposat aquest dilluns una reclamació a les oficines del CN Terrassa contra la certificació rebuda el passat dijous, en la qual la Junta Electoral no donava per vàlida la seva precandidatura per incompliments dels Estatuts de l’entitat.

En aquesta al·legació, segons el comunicat que ha emès “És l’hora del canvi”, es demana que es proclami la seva acceptació i que es reactivi el procés electoral. La nota informativa resa que aquesta futura candidatura compleix amb la secció Sisena dels Estatuts (articles 51.6, 51.12 i 57), que regulen tant els requisits com la forma en l’elecció de membres de la Junta Directiva a partir d’un procediment electoral. També assenyala que es compleixen els paràmetres personals de l’article 48.2 i que s’han reunit les butlletes de suport.

La precandidatura de Joan Herrera, l’única que es va presentar, entén que la Junta Electoral, vetllant pel bon funcionament del CN Terrassa, acceptarà la reclamació i proclamarà com a vàlida aquesta futura candidatura.