Joan Herrera: “Volem una alternativa al club amb una proposta moderna, eficient i transparent”

Innovació, comunicació i transparència. Són els tres eixos que graviten al voltant del projecte “És l’hora del canvi”, la precandidatura a les eleccions del CN Terrassa que encapçala Joan Herrera. Aquest egarenc de 61 anys, oficial del cos de bombers de la Generalitat de Catalunya, soci des de fa més de 20 anys i nedador màster, aspira a presidir l’entitat els propers sis anys.

De moment és l’únic aspirant a la presidència, perquè l’actual junta directiva no s’hi ha pronunciat. De fet el proper dimarts s’han de lliurar a la junta electoral les 383 signatures que com a mínim s’han de validar per proclamar-se candidat. Herrera ja en té uns dos terços i està convençut que les aconseguirà. Si el dijous 18 és proclamat oficialment candidat i no té rival, no s’arribarien a les votacions del 31 de març i automàticament seria escollit president.

El seu equip l’integren professionals que han de cobrir les àrees estratègiques del club, entre ells l’exnedador olímpic Albert Puig, que s’encarregaria de l’àrea esportiva. Herrera, que té paraules d’agraïment per l’actual junta, ja ha assenyalat que, si és escollit president, el primer moviment serà escoltar el personal de club i posar-se en contacte amb Jordi Martín per fer un traspàs transparent. De fet té intenció d’auditar els comptes i confeccionar un pla estratègic i de finançament en dos períodes de tres anys cadascun, el primer per recuperar la confiança del soci i, posteriorment, per afrontar noves inversions.

 

Part de l’equip de la precandidatura. D’esquerra a dreta, Albert Puig, Joan Herrera, Carol Prades, Marc Lleonart i Jonathan Ortiz (Font imatge: “És l’hora del canvi”)