Joan Monzó, Pau Jover i Joan Dalmases, primeres altes al primer equip de l’Atlètic Terrassa

L’Atlètic Terrassa segueix apostant per la casa i ha fet oficial les tres primeres incorporacions per al conjunt de Xero Gasol. Es tracten de Joan Monzó, Joan Dalmases i Pau Jover, tres jugadors que provenen del seu segon equip, el Vallès Esportiu de la Divisió d’Honor “B”.

Joan Monzó, de 23 anys, actua de porter i aquesta campanya ha aconseguit, conjuntament amb Joan Verdaguer, fer del Vallès l’equip menys golejat de la categoria. Pau Jover, de 19 anys, i Joan Dalmases, de 18, juguen de migcampista i davanter, respectivament. Tots tres venen a cobrir les baixes de Xavi Galí, Lluís Melé i Marc Pujal.

Als mitjans oficials del club, el tècnic de l’Atlètic ha assenyalat que Monzó “és un jugador amb potencial, que porta temps fent molt bé les coses i que, a més, és de la casa. És un premi a la gran temporada que ha fet”.  Pel que fa a Jover i Dalmases, diu que “tots dos són jugadors 100% formats a la casa i amb clar ADN Atlètic. Venen de fer una temporada espectacular amb el Vallès, on han participat activament als èxits de l’equip. Són jugadors molt joves i amb molt recorregut”.

Font imatge: Atlètic Terrassa