Joana Arribas reflexiona sobre l’autoestima i la solidesa amb l’exposició ‘Merakis’

La fotògrafa Joana Arribas exposa aquests dies a la Sala Muncunill el seu projecte Merakis. Aquest concepte grec recull l’empenta i l’amor amb què la creadora ha tirat endavant aquesta proposta artística. Partint de la fotografia, Arribas experimenta amb la resina epoxi, la llum i les textures, creant un resultat plàstic. La solidesa, l’autoestima i el moviment són les bases de Merakis. D’aquesta manera, aprofundeix en uns conceptes amb què va començar a treballar durant la pandèmia.

expo merakis sala muncunillexpo merakis sala muncunill

De fet, aquesta nova mostra és l’evolució en l’espai temps d’un procés personal de l’artista que va iniciar l’any 2020. Una creació sorgida de l’intens moment de canvis que va suposar el confinament. Així, el projecte de Joana Arribas recull les conseqüències d’aquell sotrac de confusions en la seva maternitat i en l’autogestió laboral. Una incertesa constant que va provocar en l’artista la necessitat d’autoanàlisis i la reconstrucció personal.

expo merakis sala muncunill

En definitiva, un projecte sobre la importància d’acceptar-se i de ser feliç amb les petites coses. La protecció d’un mateix, l’aprenentatge i la maduresa emocional. Merakis es podrà veure a a la Sala Muncunill fins el 28 de juliol.