Jordi Ballart delegarà totes les funcions d’alcaldia mentre duri el tractament del seu fill gran

“Comencem una lluita molt dura i llarga, que guanyarem”. Amb aquestes paraules l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, anunciava diumenge a través de les xarxes socials que el seu fill gran es troba ingressat a l’Hospital Sant Joan de Déu per rebre tractament després de ser-li diagnosticada leucèmia. Ell mateix n’ha donat els detalls en un comunicat en què explica que en les properes hores reorganitzarà el consistori i delegarà les seves funcions de l’alcaldia de cara als propers mesos, ja que la seva prioritat absoluta ara és estar al costat del seu fill i de la seva família mentre duri el tractament per curar-lo. De fet, aquest dilluns l’equip de Govern s’ha reunit a l’Ajuntament per tal de decidir qui assumeix les funcions de Jordi Ballart i com es deleguen les tasques corresponents a alcaldia. L’agenda de l’alcalde queda anul·lada.

Conscient que per davant se’ls presenta un camí llarg i molt dur, el mateix Ballart alerta de la seva absència durant el temps que s’allargui el tractament, i es disculpa per endavant en aquest sentit. En el mateix escrit, l’alcalde agraeix el tracte i la humanitat de tot el personal sanitari que els atén a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Tot just fer pública la notícia, han estat moltes i constants les mostres de suport a l’alcalde, entre elles la del president de la Generalitat, Pere Aragonès. Personalitats, entitats i clubs, tant de Terrassa com de fora, a més de ciutadania a títol individual, també han donat suport i ànims a l’alcalde i la seva família.