Jordi Ballart enceta la precampanya electoral

Primer acte de Jordi Ballart com a candidat a la reelecció. Quatre dies després de ser escollit oficialment com a alcaldable de Tot per Terrassa amb el 100% dels suports, Ballart ha estat el protagonista de la trobada d’estiu de la formació.

En un ambient distès a La Coral de Prodis, l’actual alcalde ha defensat la gestió feta al llarg del mandat, destacant que la major part del temps ha estat durant la pandèmia, una crisi tant sanitària com econòmica. Ballart ha assegurat que el de Terrassa ha estat l’únic ajuntament de l’estat en bonificar la totalitat de la taxa de les terrasses, recordant també el mig milió d’euros invertit en bonificar la taxa d’aigua. En aquest repàs de l’acció de govern realitzada des de 2019, l’alcaldable de Tot per Terrassa també ha esmentat l’autobús gratuït a l’hospital, una reducció del 70% en les incidències relacionades amb la neteja, l’augment d’efectius policials i que la relació amb l’Ajuntament de Sabadell «mai havia estat tan bona». Per tot plegat, Jordi Ballart ha assenyalat Tot per Terrassa com l’únic partit sense cap altre objectiu que la transformació de la ciutat.

Després del discurs de Jordi Ballart, la pianista Monika Lao ha interpretat una sèrie de cançons del seu nou disc, «Tretze».