Jordi Ballart està confinat a casa per una afecció respiratòria

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, estarà deu dies aïllat a casa per una afecció respiratòria, tot i que ha donat negatiu en coronavirus a través d’un test d’antígens. Ho ha anunciat a les xarxes socials on ha explicat que des de fa uns dies, té dificultats al respirar i, pels símptomes, aquest matí ha anat al seu CAP de referència. L’han derivat a urgències a l’Hospital de Terrassa, on ha estat ingressat unes hores i li han fet una exploració per baixa saturació d’oxigen.

Ballart ha afegit que ha sortit negatiu de covid però li han detectat una afecció respiratòria i, en el context actual, li han prescrit aïllament domiciliari 10 dies. L’alcalde ha explicat que amb el seu equip estan reprogramant l’agenda per a poder fer el màxim possible de forma telemàtica des de casa i ha afegit que el que no pugui ser, ho prioritzaran per després del confinament.

Jordi Ballart també ha agraït i donat valor a la feina que fan els i les professionals de la salut en aquests moments. “La vostra feina és impagable”, ha dit.