Jordi Ballart guanyaria les eleccions de 2023 i Ciutadans es quedaria fora, segons una enquesta

L’actual alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, tornaria a guanyar les eleccions municipals, seguit molt de prop pel PSC. De fet els socialistes obtindrien fins a 8 regidors, un més dels que tenen actualment al consistori. La formació de Tot per Terrassa, liderada per Ballart, en perdria un, quedant-se amb 9 regidors.

Així es desprèn de la informació difosa per Crònica Global en relació a una enquesta sobre intenció de vot a la ciutat de Terrassa elaborat per Electomania de cara a les properes eleccions municipals de maig de 2023.

Esquerra Republicana aconseguiria sumar un representant més dels que té ara i assoliria els 6 regidors. Si fem cas a aquests resultats, Tot per Terrassa i ERC sumarien si volen repetir el pacte de govern, malgrat l’existència d’altres possibilitats.

El gran perdedor seria el grup municipal de Ciutadans, que actualment té 3 regidors i que podria quedar fora de l’Ajuntament de Terrassa  perquè tan sols aconseguiria sumar el 2,3% dels vots.

El Partit Popular seria el gran beneficiat de l’enfonsament de Ciutadans, ja que tornaria a entrar al consistori egarenc amb 2 regidors, mentre que VOX continuaria sense representació, a l’igual que la CUP.

Finalment Junts per Terrassa sumaria dos regidors, els mateixos que té en l’actualitat, sempre segons aquesta enquesta d’Electomania.