Jordi Ballart: “Revisarem a fons l’empresa pública Eco-Equip per fer-hi millores organitzatives”

El cap de llista de Tot per Terrassa, Jordi Ballart, ha anunciat que “revisarem a fons l’empresa pública de neteja Eco-Equip per fer-hi millores organitzatives”. Sembla que el proper mandat serà el de la neteja i recuperació de l’espai públic. Així s’ha expressat Ballart en afirmar que “hem de fer un esforç important a netejar i a dignificar l’espai públic de la ciutat”. “Hem de ser valents a l’hora d’aplicar i tirar endavant el Pla de Prevenció i Gestió de Residus de Terrassa i impulsar el paper de la Taula Local de residus”, ha destacat Jordi Ballart.

En aquesta línia, l’alcaldable de Tot per Terrassa ha parlat de la neteja de la ciutat i, a banda de l’anunciada millora a Eco-Equip ha explicat que “volem valorar la possibilitat d’aplicar sistemes de recollida selectiva diferents en funció de la tipologia del barri, volem mirar si funciona en algunes zones de baixa densitat de la ciutat la recollida porta a porta i activarem i potenciarem campanyes de conscienciació i de civisme”.

En aquest sentit, Ballart ha reiterat que “cal incrementar el pressupost destinat a neteja i a l’espai públic per plantejar-nos, entre altres, si soterrem contenidors a les avingudes o carrers més amples”.