Jordi Ballart firma un comunicat en contra del 155 juntament amb altres alcaldes del PSC

L’Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha fet difusió a les xarxes socials d’un comunicat signat per quatre alcaldes socialistes en contra de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució que ja explicat Mariano Rajoy aquest matí. En el comunicat els batlles de Santa Coloma de Gramanet, Terrassa, Granollers i Castellar del Vallès expressen el seu “radical desacord i rebuig” amb el que suposaria aquesta aplicació del 155 i demanen PSC que s’hi oposi ja que suposaria la suspensió de l’autonomia de la Generalitat i del Parlament.

El comunicat també es dirigeix al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i es torna a demanar que no declari la independència i torni a la legalitat de l’estatut. Els alcaldes insten a “parar el rellotge” i solucionar el conflicte a través del diàleg “sense condicions prèvies ni línies vermelles”. També posen com a solució una reforma de la Constitució i l’Estatut que “doni resposta als anhels de la societat catalana”.

Aquest comunicat apareix hores més tard de la compareixença de Mariano Rajoy i mentre milers de catalans segueixen concentrats a Barcelona demanant l’alliberament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Jordi Ballart ja feia moltes setmanes que mostrava la seva oposició a l’aplicació de l’article 155.

Aquest és el comunicat