Ballart Twitter

Jordi Ballart torna a ser positiu en Covid

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart ha compartit a través de les xarxes socials que torna ha tenir Covid-19. Després de patir símptomes de grip durant dos dies, incloent febre alta i malestar, l’Alcalde s’ha sotmès a una prova d’antígens, que ha donat positiu. El post que ha compartit s’acompanya d’una fotografia del test. Ballart ja havia contret la malaltia al febrer i el desembre del 2022.

En el missatge compartit, l’alcalde expressa la seva sorpresa pel contagi, ja que pensava que les possibilitats de contraure el virus quedaven lluny.

Tot i que des del passat 5 de maig lOMS  va decretar el final de l’emergència per covid-19, i que les xifres de casos han disminuït en molts llocs, el virus continua present.

Malgrat l’anunci de la seva infecció, Jordi Ballart espera recuperar-se aviat. També lamenta les possibles molèsties  que pot causar els canvis en la seva agenda a causa de la situació de contagi. Les mostres de suport a les dues xarxes socials no han cessat des que Jordi Ballart ha fet l’anunci.