Jordi Cuesta: “El Terrassa FC arriba com un avió al play-off”

Aquest dimecres s’ha fet la presentació del play-off exprés d’ascens a Segona “B”, en el qual hi participarà el Terrassa FC a partir del diumenge 19 de juliol (20.00h) amb la seva semifinal contra l’Europa. El dia abans ho faran CE L’Hospitalet i UE Sant Andreu.

El lloc escollit ha estat la tribuna de l’Estadi Municipal de Badalona, escenari dels partits, amb la presència d’autoritats i els presidents i capitans dels quatre clubs implicats. De fet el president del Terrassa, Jordi Cuesta, s’ha mostrat molt optimista en les possibilitats del seu equip.

Durant la presentació s’han detallat les estrictes mesures d’higiene i de seguretat que hi haurà els tres dies de la fase d’ascens. Es desinfectaran vestidors i accessos, es guardarà la distància de seguretat entre jugadors i cos tècnic i s’aplicaran testos serològics.

A més, els partits es jugaran a porta tancada, una mesura necessària davant la situació sanitària que es viu dia a dia per la Covid-19. Els clubs participants han lamentat el canvi de format provocat per l’alarma sanitària, amb enfrontaments entre equips catalans, ja que només hi ha una plaça per a la categoria de bronze del futbol estatal.

Fase Addicional

Durant el dossier que s’ha lliurat en la presentació, consta que el CE L’Hospitalet, com a primer classificat en aturar-se la lliga, tindria una segona oportunitat per pujar en cas de no fer-ho en el play-off d’exprés de Badalona.

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) adjudicarà dues places addicionals entre els primers classificats de totes les federacions territorials que no hagin ascendit. Ho farà mitjançant eliminatòries amb grups de dos i tres equips, en seu única al final de la promoció d’ascens de cada territorial, o exempts d’eliminatòries en cas que únicament dos equips dels primers classificats de cada grup al final de la fase regular no hagin obtingut l’ascens.

 

El capità del Terrassa FC, Jose Ortega, durant la presentació d’aquest migdia

Els capitans dels quatre equips, posant per a la premsa

Foto de familia amb autoritats i els quatre presidents dels clubs participants

L’Estadi Municipal de Badalona, escenari del play-off a partir del 18 de juliol