Jordi Cuesta: “Els polítics han de ser valents i retornar al Terrassa FC allò que es va prometre”

El Terrassa FC exigeix el retorn de la gestió de Les Palmeres i, paral•lelament, del complex Terrassasports, un cop el ple municipal d’octubre va aprovar la revocació i extinció de la concessió a la Fundació Terrassa FC, un ens privat del qual hi forma part la UFB Jàbac i Terrassa com a principal usuari d’aquests terrenys.

En les darreres reunions mantingudes amb les autoritats municipals, Jordi Cuesta, president del consell d’administració del Terrassa, ha sol•licitat a l’Ajuntament que compleixi amb les bases que es van fixar fa pràcticament 20 anys, quan aquest projecte es va tirar endavant per garantir la viabilitat econòmica del club.

L’objectiu del consistori és mantenir la gestió i l’ús dels camps de futbol al Jàbac, sempre i quan aquesta entitat surti del paraigües de la Fundació Terrassa FC i adopti una nova forma jurídica. Però sobre el complex Terrassasports, la proposta que hi ha sobre la taula és obrir un concurs públic. El Terrassa FC, si no pot optar a les dues unitats productives, també s’hi presentarà, però recorda a l’equip de govern la gestió que ha fet el consell d’administració aquests cinc anys.

Actualment aquest “affaire” segueix el seu recorregut judicial, ja que la Fundació ha interposat un recurs contenciós-administratiu en el qual exigeix una indemnització econòmica per extinció del conveni abans d’hora. La setmana vinent hi haurà una reunió informativa entre els diferents grups municipals per analitzar la situació, segons s’ha acordat telemàticament en la Comissió de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat d’aquest dimecres.

Camp de futbol de Les Palmeres

Façana del complex esportiu Terrassasports