Jordi Cuesta, president del Terrassa FC: “L’impacte econòmic de l’exili és catastrofista”

El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, ha estat aquest dilluns el protagonista de l’espai de l’entrevista al programa Esports Terrassa. El dirigent terrassista ha analitzat aquest any i mig d’exili, que ha passat factura a les arques del club.

El Terrassa ja ha rebut per part de l’Ajuntament una concessió provisional per accedir a l’Estadi Olímpic, a l’espera de signar un conveni de cessió d’us de quatre anys més. Tornar de nou a casa i explotar els diferents espais han d’ajudar econòmicament.

Jordi Cuesta A Esports Terrassa 3

El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, al plató de Canal Terrassa

Tot i els precedents d’anteriors etapes, amb l’entrada d’inversors que van posar en perill la supervivència del club, Cuesta defensa la figura de l’empresari grec Konstantinos Tsakiris. L’ara màxim accionista del club ha d’ajudar a portar al Terrassa FC al futbol professional.

Tot i que la primera plantilla s’haurà d’adaptar a les noves dimensions de l’Olímpic, que s’inaugurarà oficialment el 15 de gener amb una gran festa oberta a la ciutat i la presentació del futbol base, Cuesta confia plenament en l’equip a l’hora de lluitar per l’ascens.

Aprofitant les festes de Nadal, cos tècnic i direcció esportiva s’han de seure per si acudeixen o no al mercat d’hivern per reforçar la plantilla de cara a la segona volta. No es descarten fitxatges ni tampoc la sortida de jugadors que han tingut un protagonisme testimonial.