Jordi Cuesta: “Seguiré liderant el Terrassa FC com a president i ara com a segon accionista”

El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i el director esportiu, Miquel Ezequiel, han estat aquest dimarts els convidats al programa Àrea de Joc de la Ràdio Municipal de Terrassa.

Cuesta ha confirmat la venda de part del seu paquet accionarial a l’empresari grec Konstantinos Tsakiris, que ara és el màxim accionista del consell d’administració amb un 44% a través de Colaeus 640bc SL amb seu a Màlaga. Tot i disposar ara de només un 30% del capital social, Cuesta ha assenyalat que seguirà sent el líder d’aquest projecte, amb l’objectiu de portar el club fins al futbol professional.

Konstantinos Tsakiris és ara el màxim accionista del Terrassa FC

Per arribar a la Segona Divisió, primer s’ha d’assolir l’ascens a la Primera Federació. I disputar el play-off d’ascens és l’objectiu aquesta temporada. I per estar ben posicionat a la taula, no es descarta acudir al mercat d’hivern per millorar la plantilla, ja sigui donant la carta de llibertat a algun jugador i, fins i tot, recuperar exjugadors de la temporada passada.

Terrassa Fc Jordi Cuesta Miquel Ezequiel Ràdio

Jordi Cuesta i Miquel Ezequiel, amb Àngel Cárdenas i Miki Romagosa

El president del Terrassa FC ha assenyalat que l’Ajuntament encara no ha posat data pel retorn a l’Estadi Olímpic i ara per ara és poc probable que el primer equip hi acabi jugant el diumenge 18 de desembre contra el Prat. Això sí, s’està treballant per fer una gran festa oberta a la ciutat i entre els actes programats per a la reinauguració hi ha previst un partit amistós. Un dels equips proposats, aprofitant l’aturada del futbol pel Mundial, és l’Espanyol.

Gespa Estadi Olímpic

Difícilment el Terrassa FC jugarà un partit de lliga a l’Estadi Olímpic aquest 2022