Jordi Dueso assegura que en les adversitats hi ha les oportunitats

El Centre Cultural Terrassa ha estat la seu aquest dilluns a la tarda de la conferència de Jordi Dueso titulada «En les adversitats hi han les oportunitats».

El comunicador terrassenc és el quart ponent d’aquest any del cicle de conferències 90 minuts per viure que des de fa dos anys s’imparteix cada mes al Centre Cultural.

Jordi Dueso es defineix com “un motivat de les arts de comunicació, apassionat del teatre, provocador social, defensor dels drets humans i activista moral”.

Dueso té poca mobilitat a causa d’un accident que va patir als 17 anys i des d’aleshores s’ha enfrontat a tots els reptes que s’ha proposat. És el director del programa “La nit dels savis” de Canal Terrassa; ha escrit, dirigit i actuat en diverses obres de teatre i és membre de l’associació Prou Barreres.

La clau de l’èxit és segons ell, la motivació. Degut a la seva experiència vital afirma que les adversitats ens acompanyen en el transcurs de la vida, batzegades que ens esquerden els sentiments i ens fan aflorar el dolor.