Jordi i Maite Vila, del CN Terrassa, campions de Catalunya mixt de pàdel

El coordinador de la secció de pàdel del CN Terrassa Jordi Vila i la seva germana Maite van proclamar-se campions de Catalunya mixt de pàdel en la competició celebrada al Club Esportiu Gran Via Mar de Castelldefels.

Jordi i Maite Vila van quallar un gran torneig. Van debutar en el quadre de Segona Categoria amb tres victòries folgades contra Anna Marín i Ignacio Marín (6-2 i 6-1), contra Sandra Corbera i Juan Antonio Martínez (6-2 i 6-1) i contra Nil Ayats i Maria Eulàlia Rodríguez (6-1 i 6-0).

Després d’aquests tres triomfs, van accedir al quadre de Primera Categoria, als vuitens de final, ronda en què van desfer-se dels caps de sèrie número 4, Helena Martínez i Xavier Gimferrer, per 6-2 i 7-6. En quarts de final, els germans Vila van superar Roberto Calvo i Anna Martínez per un doble 6-1, mentre que, en semifinals, van derrotar els caps de sèrie número 1, Cristina Gomis i Marc Encinas, per 2-6, 6-1 i 6-1. En la gran final, Jordi i Maite Vila van culminar una trajectòria impecable en batre Laia González i Marc Lluís Vargas per un clar 6-2 i 6-0.