Jordi Labòria agafa la presidència del CST amb la voluntat d’apropar més l’hospital a la ciutadania

L’expolític i psicòleg terrassenc, Jordi Labòria, s’estrena aquests dies com a nou president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa. A part de treballar durant més de 30 anys a l’Ajuntament com a regidor i tinent d’alcalde, Labòria també ha tingut càrrecs a la Diputació i ha exercit de professor i de psicòleg infanto-juvenil. Ara afronta una nova etapa al capdavant del CST, amb un mandat previst per als propers 4 anys i amb la voluntat inicial d’escoltar totes les propostes que li facin arribar.

En l’actual context de crisi sanitària, Jordi Labòria té molt clar quines han de ser les prioritats dels propers mesos. Gairebé 5.000 dels 200.000 usuaris dels CST són atesos cada dia per algun dels organismes d’aquesta organització sanitària. Una de les apostes del nou president consisteix en augmentar els factors de proximitat amb la ciutadania, habilitant, per exemple, una via per accedir a l’Hospital a peu o amb bicicleta des de la ciutat.

Labòria també assenyala que durant el seu mandat no es cansarà de trucar portes per tal d’aconseguir pal·liar alguns dèficits històrics provocats per les retallades a la salut pública. El CST compta actualment amb un equip humà format per més de 2.500 professionals.