Jordi Labòria dimiteix com a president del CST per motius de salut

Jordi Labòria presenta la seva dimissió com a president del Consorci Sanitari de Terrassa per motius de salut. Així s’ha fet efectiu en la reunió d’aquest matí del Consell de Govern de l’organisme. En una foto a Instagram l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart ha mostrat el seu “agraïment infinit” per la dedicació i compromís de Jordi Labòria amb el càrrec. Una responsabilitat al capdavant del Consorci que exerceix des de fa un any.

Jordi Labòria és psicòleg de formació i polític terrassenc que ara fa un any va ser nomenat per l’aleshores Consellera de Salut, Alba Vergès, nou president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa, en substitució d’Eusebi Cima que després de cinc anys acabava el seu mandat. Durant més de 30 anys, Labòria ha treballat a l’Ajuntament de Terrassa com a tinent d’alcalde i regidor, així com a la Diputació de Barcelona.

Per la seva època com a regidor de Cultura, durant el mandat de Manuel Royes, va ser nomenat Capgròs de l’Any, encetant així una tradició que arriba fins als nostres dies. També ha exercit la seva professió de psicòleg infanto-juvenil. El Consell de Govern del Consorci Sanitari es compon de deu membres nomenats i substituïts lliurament per les institucions integrants del CST, en proporció de sis representants de la Generalitat de Catalunya i quatre de l’Ajuntament de Terrassa.