Jordi López: “És un any molt díficil, per totes les circumstàncies que l’envolten, però l’objectiu és salvar la categoria”

Jordi López ha estat presentat aquest dilluns com a nou inquilí a la banqueta del Terrassa FC. Serà la seva primera experiència com a primer entrenador, després de ser l’ajudant a la UE Cornellà les darreres tres temporades, aconseguint aquesta última l’ascens a la Primera RFEF. El tècnic de 40 anys té una dilatada i exitosa trajectòria com a jugador i ara vol gaudir des de la banqueta, sent conscient que la permanència a la Segona RFEF és ara per ara l’objectiu en l’exigent i difícil temporada a l’exili.

S’ha confirmat que el Terrassa FC entrenarà i jugarà al Municipal de Ca n’Anglada, mentre durin les obres a l’Olímpic, tot i que la pretemporada, que arrencarà el 26 de juliol, tindrà com a escenari el nou camp de Les Fonts, mentre es col·loca la nova gespa artificial al camp del San Cristóbal.

El club vol professionalitzar l’àrea esportiva i l’equip s’exercitarà als matins. L’objectiu és mantenir la base de l’actual plantilla, però els seus responsables no estan preocupats si hi ha moltes renúncies perquè el mercat s’amplia. Aquest dilluns també s’ha confirmat que el Terrassa competirà en un grup format per equips catalans, balears, aragonesos i el Numància. La lliga arrencarà el 5 de setembre.

El Terrassa FC serà la primera experiència per a Jordi Lóez com a primer entrenador

Menys recursos

Durant la presentació de Jordi López s’ha posat de manifest les dificultats econòmiques per les quals passarà el Terrassa FC la temporada vinent. Sense poder jugar a l’Estadi Olímpic durant un any, es redueixen els recursos en conceptes de patrocini, abonaments i taquillatge i s’incrementen els costos amb els desplaçaments, les fitxes dels jugadors i l’arbitratge en la nova categoria.

El Municipal de Ca n’Anglada té una capacitat de 1.500 espectadors i el Consell d’Administració del Terrassa FC ha prioritzat no sortir de la ciutat durant l’any de l’exili. Falta polir el pressupost per la temporada vinent, però el president de l’entitat, Jordi Cuesta, ha fet una crida a l’afició per acompanyar l’equip en aquesta etapa també il·lusionant.