Jordi López, més a prop de renovar, però Akito vol sortir del Terrassa FC i marxar al Mérida AD

L’activitat a les oficines del Terrassa FC continua i s’espera que en els propers dies s’oficialitzi la continuïtat de Jordi López. La primera presa de contacte del tècnic amb la direcció esportiva aquesta setmana ha estat positiva, tot i que la decisió final de l’entrenador de Cardedeu estarà condicionada a que hi hagi sobre la taula un projecte esportiu ambiciós.

Jordi López

La sintonia entre el tècnic i el club és bona i en breu es podria fer oficial la renovació

En breu el consell d’administració ha de presentar el pressupost per a la temporada vinent, però per part del club hi ha la voluntat de renovar-lo, tot i que té ofertes sobre la taula. Així de clar ha estat el director esportiu, Miquel Ezequiel, convidat al programa Àrea de Joc de la Ràdio Municipal de Terrassa.

Miquel Ezequiel Àrea De Joc

Miquel Ezequiel ha estat el convidat al programa Àrea de Joc

Un cop estigui lligat l’inquilí de la banqueta terrassista, es començarà a confeccionar la plantilla. Hi ha quatre jugadors que tenen contracte en vigor: Akito, Diego Garzón, Mamau i Ortega. La continuïtat del davanter japonès, però, és ara per ara una incògnita.

Embolic amb Akito

I és que aquest dimecres s’ha sabut que té signat un contracte amb el Mérida AD, i que aquest cap de setmana disputa el play-off d’ascens a la Primera RFEF. Akito, un dels jugadors més estimats per l’afició i màxim realitzador de l’equip conjuntament amb Aythami amb 9 gols, ja ha demanat la seva sortida del Terrassa FC.

El club, però, s’agafa a la clàusula de rescissió del jugador, que és de 50 mil euros. La darrera publicació d’Akito a les seves xarxes socials sona a comiat. “Aquesta temporada s’ha acabat! He fet una gran temporada gràcies a les paraules positives dels meus entrenadors, companys i simpatitzants, i de molta gent. Crec que ha estat l’any en què he pogut créixer més en la meva vida futbolística. I faré tot el possible per seguir creixent”

Ortega comptava amb una clàusula en el seu contracte per renovar automàticament si s’assolia la permanència, però tampoc està clar que segueixi. Ha tingut un rol més secundari respecte a anteriors temporades i el Terrassa busca un porter de garanties, ja que Juanvi torna a l’Espanyol després de la seva cessió.

Ortega

La continuïtat del porter Ortega no està clara

La direcció esportiva del Terrassa, però, sí s’ha reunit ja amb jugadors que interessen que continuïn, pel seu bon rendiment: els davanters Aythami i Joel Priego, el migcampista Adri Lledó i els defenses Víctor Morales i Lucas Viña. Àlex Fernández també té una proposta per continuar, però dependrà de la voluntat del jugador terrassenc, amb menys protagonisme en l’onze titular aquesta temporada.

Àlex Fernández, Aythami I Víctor Morales

D’esquerra a dreta: Àlex Fernández, Aythami i Víctor Morales. Tres jugadors que el Terrassa FC vol renovar

Els quatre jugadors cedits, Manu, Jose Enrique, Luna i Marc Muñoz, també tenen un any més de contracte i està per veure si se’ls buscarà de nou una sortida a un altre equip de Tercera RFEF.

Ja podeu veure el programa sencer de l’Àrea de Joc d’aquest dimecres en el següent vídeo.